Жената от 199-ти блок в жилищен район Тракия, която си изгради

...
Жената от 199-ти блок в жилищен район Тракия, която си изгради
Коментари Харесай

Вещите на жената, изградила двор под панелка в Тракия все още стоят. Докога?

Жената от 199-ти блок в жилищен район „ Тракия ”, която си построи персонален двор зад жилищната постройка, към момента държи движимостите си на въпросното място. Близо пет месеца след последната инспекция на TrafficNews  пространството някак прилича на приложим двор. Собственичката е премахнала тубите, с които си пазише места за паркиране, както и оградата, само че евентуално мястото към момента е  " узпурпирано ".
Прочетете още
В момента на задблоковото пространство масичките и столчетата, както и част от останалите движимости на нарушителката си стоят, макар едноседмичния период, който от кметството на регион „ Тракия ”  й бе даден за унищожаване. Досега от това предизвестие са минали повече от 5 месеца. Припомняме, че откакто медията ни насочи сигнал до кмета на регион „ Тракия ” бе установено действително нарушаване. Зам.-кмета на регион „ Тракия “-  Веселина Стоянова – Анастасова съобщи, че дамата е с предизвестие и се изчаква да отстрани нелегално основаното от нея място, с цел да бъдат извикани от Оперативна програма „ Градини и паркове ” и да се погрижат за тревните площи. В този случай обаче поставените неща от дамата биха затруднили процеса.

„ Ако в границите на една седмицата дамата не предприеме ограничения за премахването на спонтанния двор от общинското място, той ще бъде отхвърлен наложително и ще бъдат извикани Оперативна програма „ Градини и паркове ”, с цел да се погрижат за тревните площи ”,  сподели пред медията ни преди време зам.-кметът Веселина Стоянова – Анастасова.

За това нелегално безчинство алармираха до  TrafficNews  живеещите от блока. Те описаха, че въпросната жена, която те дефинират като „ окупаторка ”  си е разрешила да построи цялостен двор зад блока, като е избила врата от терасата си, а общинско пространство си го е присвоила като частно такова.  Хората от квартала описаха още, че когато някой се е опитвал да паркира на " нейните места " пловдивчанката ставала нападателна, започвала да заплашва и да пука гуми.  

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР